De camping

camping in de Limburgse Peel

Camping ‘t Haasje is een knusse, gezellige minicamping, landelijk en rustig gelegen op een terrein van 0,5 hectare. We zijn “officieel” begonnen in 2006.

De opzet van onze camping is ontstaan omdat we hebben ervaren hoe moeilijk het is om met honden op vakantie te kunnen gaan, wij hebben namelijk zelf sledehonden.

Op onze camping verblijven voornamelijk gasten met honden/huisdieren. Gezinnen zonder huisdieren zijn welkom, een geweldige therapie voor kinderen die schrik hebben voor honden en die over deze angst heen willen komen.

Iedereen is welkom en bijna alles is mogelijk.

Geen caravan of tent en u wilt er toch graag even tussenuit? klik hier!

Er is ook een paradijs aan speelmogelijkheden voor kinderen. Op het terrein staat een klimrek, een trampoline en we hebben 2 Berg skelters. Sinds 2020 hebben we een zwembad op het terrein. U kampeert op een mooi groot veld tussen onze fruitbomen aan de rand van bosgebied en akkerbouw omzoomd met een hekwerk. U kunt er zelf uw plaats uitzoeken, indien mogelijk.

Alle staanplaatsen hebben een eigen parkeerplaats bij uw caravan.

*Om het gras zo veel mogelijk te ontzien, vragen we of u als kampeerder of caravanbezitter een luchtdoorlatend grondzeil wilt gebruiken. Plastic grondzeil en geweven matten zijn verboden, behalve rubber gaatjesdoek. We hopen dat u hiervoor begrip heeft.*