De camping

camping in de Limburgse Peel

Camping ‘t Haasje is een knusse, gezellige minicamping, landelijk en rustig gelegen op een terrein van 0,5 hectare. We zijn “officieel” begonnen in 2006.

De opzet van onze camping is ontstaan om gasten met huisdieren welkom te heten. Wij hadden namelijk in het verleden sledehonden. Inmiddels is de camping zeer aantrekkelijk geworden voor alle generaties met en zonder huisdier mede door de realisatie van het zwembad in 2020.
Onze camping word veel bezocht door adults-only die in de ochtenduren of (na een rondje fietsen) in de namiddag, graag een baantje trekken om hun conditie op pijl te houden. Ideaal voor de opa’s en oma’s die zo nu en dan een kleinkind als logee krijgen.
Voor gezinnen die rust zoeken, waarvan de kinderen zo min mogelijk prikkels kunnen ervaren zijn wij dan ook één op duizenden.

Er is ook een paradijs aan speelmogelijkheden voor kinderen. Op het terrein staat een klimrek, een trampoline en we hebben 2 berg skelters. U kampeert op een mooi groot veld tussen onze fruitbomen aan de rand van bosgebied en akkerbouw omzoomd met een hekwerk.
Zelf een staanplaats uitzoeken!
Ter plekke een keuze maken is niet altijd mogelijk, ivm. optimale aansluiting en vooraf aangegeven expliciete voorkeurplaatsen.
Mochten er tijdens uw aankomst meerdere vrije staanplaatsen beschikbaar zijn, waarbij doorloop van andere reserveringen of vooraf gereserveerde expliciet plaatsen niet van toepassing zijn, kunt u (indien mogelijk) uit de aangegeven staanplaatsen kiezen.

Alle staanplaatsen hadden tot 2024 een eigen parkeerplaats bij uw caravan. Vanaf 2024 word het grootste gedeelte van de camping autovrij, en is er een centrale parkeerplaats voor de campinggasten.

*Om het gras zo veel mogelijk te ontzien, vragen we of u als kampeerder of caravanbezitter een luchtdoorlatend grondzeil wilt gebruiken. Plastic grondzeil en geweven matten zijn verboden, behalve rubber gaatjesdoek. We hopen dat u hiervoor begrip heeft.*