Faciliteiten

De camping heeft 16 staanplaatsen allen voorzien van 10A stroom en een eigen parkeerplaats. Op alle staanplaatsen is gratis wifiontvangst en digitenne bereik.

In het sanitairgebouw bevindt zich een verwarmde afwasruimte /keuken met diepvries voor koelelementen en een koelkast. Eveneens is er aanwezig een waterkoker voor heet water, een senseomachine en een dolce gusto machine voor koffie. Indien gewenst is er gekoeld frisdrank, ijsjes, eitjes en jam te verkrijgen, naast de vers afgebakken broodjes.

Het toiletgebouw (2005) is modern/nostalgisch ingerichte met 2 royale toiletten, 2 royale  betegelde douches (waarvan 1 voor mindervalide) met een thermostaatkraan zonder munten (dus bij de prijs inbegrepen) en 2 wastafels.

Daarnaast is er aanwezig een finse sauna, een genot voor lichaam en geest, deze kunt u huren voor u alléén of voor het hele gezin.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel dus het sanitair-gebouw wordt dagelijks meerdere keren schoon gemaakt. 

Aan de buitenkant van het toiletgebouw bevindt zich een afstortbak met een afvoer voor uw chemisch toilet en een spoelbak met kraan.
Deze gootsteenbak kunt u ook gebruiken om uw jerrycan met water te vullen.
2 door zonnecollectoren verwarmde buitendouches om tijdens de warme dagen afkoeling te krijgen voor u, en 1 uw hond staat ook ter beschikking.

Voor kinderen hebben we een klim/turnrek, Berg balancebike en skelter, driewieler en kinderfiets (10 inch) en 2 trampoline’s 1x voor waterpret en 1x met safetynet voor (kleine) kinderen.
Bij mooi weer is er een een zwembad van ong. 5 mtr doorsnede en zijn er diverse waterspelletjes beschikbaar.

Op de camping bevind zich een omheind losloopterrein en er zijn hondenkennels voor de verhuur.