Faciliteiten

De camping heeft 16 staanplaatsen allen voorzien van 10A stroom met een eigen parkeerplaats erbij. Op alle staanplaatsen is gratis wifiontvangst en digitenne bereik. Daarnaast hebben we een 17e staanplaats waar de verhuurcaravan staat.

In het sanitairgebouw bevindt zich een verwarmde afwasruimte /keuken met diepvries voor koelelementen en een koelkast. Eveneens is er aanwezig een waterkoker voor heet water, een senseomachine en een dolce gusto machine voor koffie. Indien gewenst is er gekoeld frisdrank, ijsjes, eitjes en jam te verkrijgen, naast de vers afgebakken broodjes en de  ontbijtservice.

Het toiletgebouw (2005) is modern/nostalgisch, ingericht met 2 royale toiletten, 2 royale  betegelde douches (waarvan 1 voor mindervalide) met een thermostaatkraan zonder munten (dus bij de prijs inbegrepen) en 2 wastafels.

Daarnaast is er aanwezig een finse sauna, een genot voor lichaam en geest, deze kunt u huren voor u alléén of voor het hele gezin.
Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel dus het sanitair-gebouw wordt dagelijks meerdere keren schoon gemaakt. 

Aan de buitenkant van het toiletgebouw bevindt zich een afstortbak met een afvoer voor uw chemisch toilet.
Er staat een buiten keuken met 2 spoelbakken met kraan. Deze kunt u ook gebruiken om uw jerrycan met water te vullen.
Er staan 2 door zonnecollectoren verwarmde buitendouches  bij het zwembad om tijdens de warme dagen afkoeling te krijgen.
Het grote verwarmde zwembad is geopend van 11.00 tot 20.00 uur en in de zomermaanden van 9.00 tot 22.00 uur.

Voor kinderen hebben we een klim/turnrek, Berg balancebike en skelter, driewieler en kinderfiets (10 inch) en 2 trampoline’s 1x voor waterpret en 1x met safetynet voor de (kleine) kinderen.

Op de camping bevind zich een omheind losloopterrein en er zijn hondenkennels voor de verhuur.